top of page
Dog painting with Flowers_edited_edited.jpg

Praktijk voor Healing, Reading en Parfum Energetica, centraal gelegen te Zwijndrecht (tussen Rotterdam en Breda).

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met behulp van Tarot en Oracle Cards, geur, kristal, Reiki en massage de psychische, emotionele en fysieke uitingen van energetische verstoringen opsporen en transformeren om balans te brengen. Ook Healing voor kinderen en huisdieren.

Ondersteuning om in je kracht te staan en weer lichter door het leven te kunnen gaan en (levens- en/of studiekeuze)begeleiding voor lichtkinderen en (jong-)volwassenen.

 

De behandelingen zijn uit te breiden met magische producten voor thuisgebruik zoals Energetic Oils/Healing Candles/Energy Field Sprays om uw aura en ruimte de benodigde energie te geven.

 

Reading

Er kan een volledig consult aangevraagd worden van ongeveer een uur voor 40,00 euro per consult in de praktijk.

Per e-mail zijn de kosten 30,00 euro per consult (voor maximaal 3 vragen waar uitgebreid kaarten op gelegd zullen worden). Met alle vragen kun je bij mij terecht, denk bijvoorbeeld aan vragen over je werk, de liefde, studiekeuze

of enige andere keuze die je moet maken in het leven.

Reading for Dogs

Indien je graag een consult wilt voor je viervoeter omdat je graag wilt weten wat er in hem of haar omgaat, waarom je sokken worden verscheurd maar er niet wordt omgekeken naar luxe speeltjes, of je trouwe vriend(in) een ander maatje erbij nodig heeft of wil je weten wat je pup nodig heeft om gelukkig en kwispelend door het leven te kunnen gaan? Dan is een Tarot/Orakel Reading via een foto per e-mail voor 20,00 euro een goed idee om inzicht te krijgen. Natuurlijk ben je samen ook welkom in de praktijkruimte. Hou er dan rekening mee dat de kosten dan 30,00 euro zijn en de duur ongeveer een half uur. Je kunt ook meteen een combinatie Healing & Reading for Dogs boeken, zie voor meer info onder het tabblad "Healing for Pets".

Coaching

Als Archangel Life Coach mag ik ook begeleiding geven daar waar nodig. Coaching bij problemen, of dit nu op het gebied van emoties is of werk of opvoeding of relatie. Ook lichtkinderen hebben de juiste begeleiding nodig omdat zij tegen allerlei dingen aanlopen die zij niet begrijpen en een innerlijk weten hebben maar die nog niet goed kunnen plaatsen en jongvolwassenen die hulp zoeken bij studiekeuzes. Ook 1-op-1 sessies waarbij er een persoonlijk afgestemd pakket wordt samengesteld waarover je graag meer wilt leren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lessen in "Tarot/Orakel Begrijpen" of

"Kristal Therapie". Wil je weten of er mogelijkheden zijn voor een onderwerp van jouw keuze, neem dan even contact op. Voor zowel Reading als voor Coaching is het uurtarief 40,00 euro. Doorgaans is de richtlijn voor Coaching 2 aaneensluitende uren gedurende 3 weken. Uiteraard is dit een richtlijn, gewoon een enkel uur Coaching is natuurlijk ook mogelijk. 

 

Healing

De Healing kan zo nodig uit een volledig pakket bestaan, inzicht, begeleiding, Reiki (op afstand) en ondersteuning met een persoonlijke escentie (parfum met kristallen die een energetische trilling afgeven) of je kiest meteen voor een

Crystal Healing Massage waarbij je gehele energieveld wordt aangepakt.

 

Healing voor huisdieren

Wanneer uw geliefde huisdier last heeft van fysieke ongemakken of een trauma heeft opgelopen of gewoon om hem of haar te verwennen, kan een Healing Massage uitkomst bieden. Healing speciaal afgestemd op uw viervoeter waarbij gebruik gemaakt wordt van o.a.

Kristallen, Chakra Healing en Canine Reiki Massage waarbij je geliefde huisdier zelf zal aangeven wanneer hij of zij genoeg Healing heeft ontvangen. Dit is meestal vrij kort waardoor deze behandelingen niet meer dan ongeveer een half uur duren, hou wel rekening met wat extra tijd voor een intake en wat "Sniffy-time" voor je Best Furry Friend. De kosten hiervoor zijn 30,00 euro wanneer je naar de praktijkruimte komt. Ook om spanningen te verminderen, voor meer flexibiliteit van de gewrichten en spieren en voor ontspanning. Speciaal voor uw huisdier zijn er halsband hangers "Magical Crystals for Pets" verkrijgbaar en een Energy Field Spray for Pets geschikt voor op de vacht of op het plekje in huis waar uw huisdier graag verblijft.

 

Uitleg Reiki

Tera-Mai™ Reiki genezers beoefenen de oude kunst van genezing door handoplegging, zoals beschreven in de Bijbel.

REIKI is geen religie, cultus of geloofssysteem. Ook heeft het niets te maken met occultisme of spiritisme.

REIKI onderscheidt zich van andere geneeswijzen en is niets on-of bovennatuurlijks.

REIKI is aan het begin van de 19e eeuw door Dr. Mikao Usui herontdekt en wordt daardoor ook wel 'the Usui System Of Natural Healing' genoemd. REIKI betekent letterlijk Universele (Rei) Levensenergie (ki). Het is een oude geneeskunst.

Het is een methode waarbij genezende levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Deze worden op de ontvanger gelegd en de energie stroomt vanzelf. Ook kan dit op afstand plaatsvinden.

Bij REIKI wordt er gebruik gemaakt van gekanaliseerde energie. Op het moment van handoplegging of werken op afstand bij mens of dier, wordt de REIKI energie als het ware aangezogen en wordt deze energie met de handen doorgegeven.

Het stroomt via de kruin-chakra (7e Chakra) van de gever naar binnen en gaat via de geopende kanalen van de gever naar het lichaam van de ontvanger.

Door REIKI door te geven wordt het cellensysteem van de ontvanger geactiveerd. Dit is een natuurlijk herstellend en genezend vermogen van het lichaam van mens en dier. Tevens geef je universele levensenergie door waardoor de organen en het lichaam van de ontvanger uit een verkrampte modus komen en daardoor zelf weer kunnen gaan herstellen.

bottom of page