top of page

De werking wordt gecreëerd door een unieke combinatie van edelstenen, geur en kleur. Elk van de geuren (die overigens voor 90% biologisch zijn) werken over het hele energiesysteem. Escentie zijn sterke energetische parfums die je ondersteunen in jouw persoonlijke en spirituele processen. Om jouw persoonlijke parfum (blend) te creëren, doen we een korte test, een energieveld-scan om te bepalen welke escentie jou kan ondersteunen en meer in balans kan brengen. Dit doen we door jou te laten voelen wat iedere escentie met jouw energie doet. Dit parfum is als een persoonlijke vingerafdruk in harmonie met jou en de fase van je leven waar je nu in zit. De geuren zijn energetisch te voelen en ondersteunen het gehele energiesysteem. Ieder mens is uniek en daar hoort het parfum dat je draagt op afgestemd te zijn als een deur naar de onzichtbare wereld, de wereld van energie, om meer in verbinding te staan met alles wat het oog niet kan waarnemen. De Eau de Parfum bevat biologische alcohol als geurdrager en is verkrijgbaar in een flacon van 30ml en 50ml.

Omdat het hier gaat om het energieveld komt er vanzelf een passende geur uit, geen specifieke vrouwen- of mannengeur maar een persoonlijke geur.

Ook heel mooi als geschenk! Ook dan zal er een energieveld-test plaatsvinden met de persoon voor wie het geschenk is in je gedachten.


Spreekt een fusie van geur, kleur en kristal jou aan, boek dan een Dia Linn Home Party Geur & Kristal voor 30,00 euro per persoon exclusief 30,00 euro extra kosten per party op locatie. De aankoop van een blend is uiteraard vrijblijvend. Ook wordt er een liefdeslegging per persoon gedaan! Een gezellige en bijzondere ervaring! Wil je eerst meer weten, stuur gerust een berichtje.


Denkt u bij Healing met Parfum Energetica bijvoorbeeld aan ondersteuning voor:

*Aarding

*Balans

*Belemmerende obsessies loslaten

*Concentratie

*Gevoel van veiligheid

*Groei

*Hoofdpijnklachten verlichting

*HSP

*Liefde toelaten

*Ontspanning

*Opladen

*Oude overtuigingen loslaten

*Overwerkt zijn (burn out)

*Rust bij nervositeit

*Reiniging en zuivering

*Scheiding of verlies processen

*Somberte wegnemen

*Stabiliteit

*Stress kalmeren

*Trauma verwerking

*Vermoeidheid verminderen

*Versterking energie

*Vertroosting

*Vertrouwen

*Verzachting

Loving Light escentieblen​d - Divine Pearl and 24kt Gold

 Connecting with Source

Deze blend werkt direct op je bronverbinding.

Blend van aquatische toets met tangerine, wit bloemenaccoord met gardenia, jasmijn en meidoornbloesem, orchidee, 

ylang ylang en lelie. Het houtakkoord met pallisander- sandel- en cederhout met eikemos en de warme tonen van 

cashmere musk, benzoe siam en vanille op zoetwaterparels en 24kt goud.


De Loving Light blend geeft onmiddellijke krachtige en liefdevolle doorstroming van de belichaamde ziel. Opent wanneer dit met je trilling resoneert ook direct andere lagen, cq dimensies. Wanneer je even je richting kwijt bent of herinnerd wil worden aan wie jij in wezen bent dan is Loving Light je wegwijzer! De kosmische aardebinding wordt bekrachtigd en op de as van binnen en buitenwereld, kan vanuit liefde de eigen positie levendig ingenomen worden waardoor binnen-buiten als het ware oplost. De Positie voor de liefde die je bent en die je in de buitenwereld kunt brengen en ontvangen.

Geven en ontvangen in balans, zodat ontvangen hetzelfde kan gaan voelen als geven en omgekeerd. De Loving Light blend wordt niet in persoonlijke blends gemengd maar kan naar behoefte en wens gelijktijdig gebruikt/ ingezet worden.

In combinatie met de eigen blend wordt de werking hiervan nog versterkt om te komen tot het volkomen wezen wie jij bent; liefdevol licht.

Loving Light resoneert met alle escenties en escentie-blends, Gouden christusenergie, eenheidsbewustzijn, alle hart-energieën waarvan groene en roze in het bijzonder en het lichtend blauwe van andere dimensies.

(Foto en tekst hierboven copyright: 6SPL)


Verkrijgbaar in 30ml voor 80,00 euro en 50ml voor 110,00 euro, dit is inclusief verzending binnen Nederland. 

(Voor België meerprijs verzending 5,00 euro)


Voor meer informatie of bestellen via e-mail: dialinnlove@gmail.com

Graag even het aantal vermelden, het afleveradres en de gewenste flacon (30ml of 50ml)


Een prachting cadeau voor jezelf om je liefdevolle licht te laten stralen!

bottom of page