top of page

Coaching

Coaching is 1-op-1 zodat deze speciaal op jou afgestemd wordt en de onderwerpen besproken kunnen worden waar jouw interesse naar uitgaat en waar je meer over wilt weten.

Stuur gerust een e-mail om te vragen of het onderwerp van jouw wens ingepland kan worden.

Er kan gekozen worden voor 1 uur Coaching of meer.

Bij onderstaande Coaching sessies is de richtlijn 2 uur aansluitend Coaching per week, gedurende 3 weken met de mogelijkheid tot voortzetting. Natuurlijk kun je 1 sessie boeken om te kijken of het wat voor je is. Ook kunnen de sessies maandelijks in plaats van wekelijks ingepland worden, alles is af te stemmen.

De Coaching sessies hebben een uurtarief van € 40,00 euro en kunnen in de Praktijk plaatsvinden

of via Zoom. 

Tarot/Orakel leren begrijpen

Je leert met je eigen Tarot Dek en/of Orakel dek hoe je met je intuïtie de kaarten leert lezen en diverse leggingen. Uiteraard leer je ook bepaalde betekenissen welke buiten de standaard boekjes omgaan. Je leert tijdens deze lessen niet wat de standaard betekenis is van de kaarten want dat kun je zelf leren vanuit een instructieboekje welke vaak bij een dek wordt geleverd. Het is niet nodig om deze alvast te kennen alvorens met de lessen te starten. Verder leer je het verschil tussen Tarot en Orakel en wanneer je wat gebruikt en hoe je gecombineerd kunt leggen. Hoe vragen te stellen, filteren, Tarot en Astrologie, de elementen etc. Reiniging van je kaarten en allerlei tips! Je leert standaard vanuit het Raider Waite Tarot dek tijdens de lessen.

Tarot pic_edited.jpg

Kristal Therapie

Hier worden diverse edelstenen besproken, wat ze doen, hoe je ze kunt verzorgen en reinigen, de kleuren en hun eigenschappen, hoe en waarvoor je ze kunt inzetten. Wat je kunt doen alvorens te gaan werken met kristallen. Wanneer je ze wilt inzetten voor heling zijn de fundamentele wetten belangrijk en hoe intenties en programmeringen te zetten. Het electromagnetische veld van het menselijk lichaam, therapeutisch werk en jezelf reinigen en beschermen. De plaatsing van kristallen op het lichaam en voorbereidingen alvorens aan de slag te kunnen gaan. Afstandsheling etc.

Het mooiste pad

Wanneer je wat sturing nodig hebt voor je plannen of als je juist niet weet wat het beste voor je is, wat bij je past, wat je wilt gaan doen of wat je roeping is. Denk hierbij aan je levensdoel, je lot versus je bestemming en de brug om daar te komen. Hulp bij keuzes en richtlijnen welke je kunt volgen. Bij deze sessie is doorgaans 1 of 2 uren Coaching voldoende.

Path of love_edited.jpg
bottom of page