top of page

Healing for Pets

Wanneer je geliefde huisdier last heeft van fysieke ongemakken of een trauma heeft opgelopen of gewoon om hem of haar te verwennen, kan een Healing Massage uitkomst bieden. Healing speciaal afgestemd op je viervoeter waarbij gebruik gemaakt wordt van o.a.

Kristallen, Chakra Healing en Canine Reiki Massage waarbij je geliefde huisdier zelf zal aangeven wanneer hij of zij genoeg Healing heeft ontvangen. Dit is meestal vrij kort waardoor deze behandelingen niet meer dan ongeveer een half uur duren, hou wel rekening met wat extra tijd voor een intake en wat "Sniffy-time" voor je Best Furry Friend. De kosten hiervoor zijn 30,00 euro wanneer je naar de praktijkruimte komt. Ook om spanningen te verminderen, voor meer flexibiliteit van de gewrichten en spieren en voor ontspanning.

 

Via een foto is de Healing ook mogelijk indien je, om wat voor reden dan ook, niet met je huisdier naar de praktijkruimte kunt komen. Dit valt onder afstandshealing en waarvan de kosten 15,00 euro zijn. Vanzelfsprekend kan er hierbij geen Massage of Chakra Healing plaatsvinden, wel Reiki voor vermindering van emotionele- of fysieke pijn en stress.

Reading for Dogs

Indien je graag een consult wilt voor je viervoeter omdat je graag wilt weten wat er in hem of haar omgaat, waarom je sokken worden verscheurd maar er niet wordt omgekeken naar luxe speeltjes, of je trouwe vriend(in) een ander maatje erbij nodig heeft of wil je weten wat je pup nodig heeft om gelukkig en kwispelend door het leven te kunnen gaan? Dan is een Tarot/Orakel Reading per e-mail voor 20,00 euro een goed idee om inzicht te krijgen. Natuurlijk ben je samen ook welkom in de praktijkruimte. Hou er dan rekening mee dat de kosten dan 30,00 euro zijn en de duur ongeveer een half uur.

Combinatie Reading & Healing for Dogs

Je zou ook kunnen overwegen om een sessie van een uur te boeken waarbij dan een Reading vooraf wordt gedaan en daarna de Healing. Deze combinatie kan ook op afstand, een Reading for Dogs per e-mail en via de foto een Healing aansluitend. Stuur bij de aanvraag dan meteen een foto van je viervoeter mee. In de praktijk is deze combi for Dogs 60,00 euro en op afstand 35,00 euro.

Magical Pet Products

Speciaal voor uw huisdier zijn er halsband hangers "Magical Crystals for Pets" verkrijgbaar voor 15,00 euro en een Energy Field Spray for Pets geschikt voor op de vacht of op het plekje in huis waar uw huisdier graag verblijft. Deze "alleskunner"-spray kost 10,00 euro. Zie de pagina "Magical Products" voor meer informatie over deze producten. Ook beschikbaar als cadeau pakket met voordeel.

Dog painting with Flowers.jpg

Canine Wellness

bottom of page