top of page

Financiële voorbereiding op de nieuwe wereld

Bankieren op de nieuwe frequentie

GiG DeFi.jpg

Wealth Transfer

Voorbereiding op de nieuwe wereld in de nieuwe frequentie op het gebied van de grote "Wealth Transfer" waarbij het echte geld terug zal gaan naar de handen van het volk en weg bij het slaven systeem.

GIG-OS is een goudbank, jouw vermogen wordt gekoppeld aan fysiek goud en je spaart hiermee 20% rente per dag! ISO20022 gecertificeerd door de White Hats. Geen tussenkomst meer van banken of belastingdienst. Je beheert je eigen vermogen. De BRICS landen werken al met deze technologie, spring nu ook op de BRICS trein!

Dit is gedecentraliseerd bankieren via Blockchain technologie, voorbereid op het QFS (Quantum Financial System).

Dit is Nesara/Gesara!!!

(National/Global Economic Security and Reformation Act)

Financiële vrijheid!!!

Financiële soevereiniteit

Hierbij een speciaal bericht om je te kunnen voorbereiden op de nieuwe wereld in de nieuwe frequentie op het gebied van de grote "Wealth Transfer" waarbij het echte geld terug zal gaan naar de handen van het volk en weg bij het slaven systeem.

Gezien ik nu al enige tijd mensen zakelijk- en financieel advies geef en ik in vrijwel elke reading naar voren zie komen dat de financiële markt flink gaat schudden en de toekomstige manier van bankieren, transacties en het internet waar al het digitale betalingsverkeer over loopt volledig gaat veranderen en Quantum gaat worden. Er is aansluitend op mijn waarnemingen een organisatie op mijn pad gekomen welke voorbereid is op de nieuwe Quantum manier, voor degene die weet wat ik bedoel is dit GESARA, het is een inleg waarbij je spaart, het is in eerste instantie een spaarrekening waarbij je 20% spaart per dag in digitale coins welke naar verwachting eind 2025 omgezet wordt in een betaalrekening. Je spaargeld wordt gekoppeld aan fysiek goud. En de edelmetalen zijn de "currency" van de nieuwe tijd, het is Gods geld en niet het geprinte fiat geld van het babylonische cabal systeem welke binnenkort volledig instort. Dus je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Heb je je (spaar)geld nu op de normale bankrekening dan wordt er zelfs rente gerekend, bij Global intergold ontvang je de rente per dag van maar liefst 20%! Dit is niet te mooi om waar te zijn, het is echt, de BRICS landen weten dit al en zijn al naar dit systeem overgestapt, spring nu ook op deze BRICS trein en stel je vermogen veilig en bouw dit op. Uiteraard heb ik hier ook wat kaarten op gelegd anders zou ik dit mijn klanten niet adviseren. Ik heb deze mogelijkheid gekregen en die deel ik graag! Natuurlijk wordt dit niet via mainstream media uitgebreid geadverteerd want de overheid wil niet dat de mensen dit weten dat er volledig gedecentraliseerd, dus zonder tussenkomst van belastingdienst en banken, het vermogen onder eigen beheer valt.

GiG DeFi.jpg
GiG DeFi.jpg

Presentatie

Laat je informeren is mijn advies want het is vandaag of morgen gedaan met de banken en het fiat (geprinte) geld! Kennis is nu letterlijk goud waard! Ik zie graag dat het mijn mensen ook voor de wind zal gaan want de veranderingen zijn onvermijdelijk. Gebruik je intuïtie ook hierbij dan zul je weten dat dit een gouden zet is!

Stuur een e-mail als je nieuwsgierig bent geworden en een presentatie wilt bijwonen. Dit is kosteloos en vrijblijvend, het is informatief bedoeld. Mocht je vervolgens interesse hebben om er echt aan deel te gaan nemen, dan kun je dit persoonlijk met mij afstemmen en krijg je alle benodigde begeleiding om er een succes van te maken! De presentatie zelf is per Zoom meeting of persoonlijk.

bottom of page